Troostconcert

Laat je op 2 april toezingen en zing mee met Nynka.

Samen met haar muzikale soulmate Rob Stoop op piano, en medestembevrijder en multi-instrumentalist Martin Kuipers organiseert Nynka troostconcerten op zondagochtend. Voor iedereen die iets of iemand heeft verloren, van zingen houdt en naar verbinding zoekt. Een mix van troostrijke eigen en bestaande liedjes en mantra’s die steun bieden. Een warm muzikaal bad van samen zingen, achterover leunen, toegezongen worden en stil zijn met als toetje… chocola.

Nynka Delcour is zangeres, stembevrijder en theatermaker. Zij maakt met pianist/componist Rob theater over psychische kwetsbaarheid (www.hetmuziektheatercollectief.nl) en heeft een eigen praktijk als zangcoach/stembevrijder (www.zangatelierlandsmeer.nl).

Nynka weet als zus van een broer met een psychische ziekte alles over levende rouw, een rode draad in haar werk als theatermaker. Onlangs verloor zij in korte tijd haar vader, stiefvader en schoonvader. Wat haar door deze periode heen heeft geholpen is zingen. Niet alleen als de geschoolde zangeres die ze is, maar vanuit het diepst van haar wezen, ongecensureerd en vol overgave.

Als stembevrijder in opleiding bij Jan Kortie heeft ze geleerd hoe helend het is om je gevoel een stem te geven. Klagen, jammeren, jubelen, lachen en zingen. Het lucht op, geeft ruimte en biedt verbinding en troost. Jouw zingen verbindt.

Wanneer: zondag 2 april van 11 tot 12.30 uur

Waar: ’t Reghthuys, Kerkbuurt 35, Westzaan

Kaartjes a 17.50; reserveer via Reserveer uw kaarten – ’t Reghthuys Westzaan