Steun ’t Reghthuys!

’t Reghthuys heeft groot onderhoud nodig. Het prachtige timpaan boven de entree is rot en moet worden vervangen, het dak lekt, het loodwerk moet vervangen, en het pand heeft dringend een schilderbeurt nodig. Dit kost veel geld, veel meer dan we hebben.

De inkomsten uit verhuur komen geheel ten goede aan het in stand houden en restaureren van het pand, en dat voorziet in het dagelijks onderhoud. Maar helaas is dit niet genoeg voor het grotere restauratiewerk dat nu nodig is. We hopen daarom op jouw financiële steun.

Wat kun jij doen?

Doneer!

Geef eenmalig een bedrag ten behoeve van de restauratie. Wij zijn blij met elke donatie, klein of groot. Scan onderstaande QR code en doneer:

Wordt Vriend van ’t Reghthuys

Vrienden steunen het Reghthuys financieel met een jaarlijkse donatie. Op deze manier spaar je voor gratis gebruik van het Reghthuys. Jouw vriendschap biedt ons een beetje financiële zekerheid en daar doen we graag iets voor terug.

Interesse in een donatie of vriendschap? Kijk hier voor meer informatie en stuur een berichtje naar info@reghthuyswestzaan.nl