Vrienden van ’t Reghthuys

U kunt vriend worden van het Reghthuys. Vrienden ondersteunen het Reghthuys financieel met een jaarlijkse donatie. Daarmee sparen ze voor het gratis gebruik van het Reghthuys voor bijvoorbeeld een verjaardag, familiedag, vergadering, etc. U kunt de jaarlijkse donatie zo groot of klein maken als u zelf wilt.

U verkrijgt het recht om, afhankelijk van uw bijdrage, een of meerdere dagdelen per jaar gebruik te mogen maken van de ruimtes van ’t Reghthuys. Een groot aantal van onze vrienden hebben de meerwaarde van deze mogelijkheid reeds ontdekt en gebruikt deze dagen voor een jaarvergadering, product-presentatie, receptie of voor een feestelijke bijeenkomst met familie of vrienden. Let op: er wordt wel 35 euro per gebruik aan schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Vriend zijn van ’t Reghthuys betekent niet alleen dat u een bijdrage levert aan het in stand houden van een deel van ons erfgoed; u wordt via toegestuurde nieuwsbrieven op de hoogte gebracht van bijna alles wat met ’t Reghthuys te maken heeft.

Interesse? Stuur een berichtje naar info@reghthuyswestzaan.nl.

Liever eenmalig doneren?

Als u liever niet jaarlijks doneert, dan is een eenmalig donatie natuurlijk ook welkom. U kunt onderstaande QR-code gebruiken en een bedrag overmaken.