Trouwen

’t Reght Huys Westzaan is aangemerkt als officiële trouwlocatie van de gemeente Zaanstad.

Het pand stamt uit 1781 en straalt een grandeur en voornaamheid uit die past bij een huwelijkssfeer. De monumentale entree biedt een uitstekende mogelijkheid voor het fotografisch vastleggen van het bruidspaar en haar gasten. De trouwzaal van ’t Reght Huys is geschikt voor ruim 50 personen.

Naast het voltrekken van uw huwelijk in de prachtige Reghtzaal is het ook mogelijk om aansluitend een huwelijksreceptie in het Reghthuys te houden.

Als u wensen heeft wat betreft bloemdecoraties of catering, dan kunnen wij u daarbij helpen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Formulier Gemeente Zaanstad
De gemeentelijke regelingen zijn met ingang van 01-01-2018 veranderd. Kiest u ‘t Reght Huys als trouwlocatie, dan dient u een formulier ‘verzoek aanwijzen vrije locatie’ in te vullen. Een model voor ’t Reghthuys Banne Westzaan kunt u hieronder downloaden:
Kies voor Pdf-document of Word-document

Dit formulier vult u in en dient door ons mede ondertekend te worden; daarna kunt u zich met het door u en ons getekend exemplaar melden bij de gemeente Zaanstad.

Adres:
Gemeente Zaanstad, afd. Burgerzaken
Stadhuisplein 100
1500 MZ Zaandam
tel.14075
Dit kan ook aan de balie van Burgerzaken of via https://www.zaanstad.nl

Kosten
In de legeskosten die u aan de gemeente verschuldigd bent zijn de kosten voor de huur van de accommodatie en de ‘bodediensten’ niet meegenomen. Deze huur dient u apart aan ’t Reghthuys te voldoen.

Tarieven huur Regthzaal:
Huwelijk maandag t/m vrijdag: € 350,- per 3 uur, en € 100,- per aanvullend uur
Schoonmaakkosten: € 35,- ; Hosting € 50,-

Bloemdecoraties en catering kunnen we naar wens organiseren en vallen buiten deze tarieven.