Vanaf 13 september: Markt en pop-up winkel Stijlgenoten!

Vrijdag 13 september wordt een mooie dag voor Westzaan. Dan is er voor het eerst een markt op de Kerkbuurt in Westzaan, van 9 toto 13. U kon altijd al terecht voor heerlijke vis bij de Volendamse visboer, maar vanaf 13 september komen daar 5 kramen bij. De Duintuin uit Heemskerk voor verse groente en fruit; De zuivelboerderij uit Assendelft met kaas, eieren en overige zuivelproducten; Lisa’s chocolaterie voor heerlijke chocola; de Westzaanse imker De Randen met heerlijke honing en honingproducten; en natuurlijke prachtige bloemen van Bloom on Wheels. We openen de markt op vrijdag 13 september in aanwezigheid van de wethouden en een gezellig draaiorgel. Daarna zal de markt er elke vrijdag zijn, maar alleen natuurlijk als u er gebruik van gaat maken!

Maar dat is niet alles. Op dezelfde dag opent conceptstore Stijlgenoten haar deuren, vlak om de hoek, in ’t Reghthuys. Stijlgenoten is opgestart door vriendinnen Hanneke Grabijn en Wanda van ’t Veer, Wessaners in hart en nieren met een droom, een droom die ze waar gaan maken in ’t Reghthuys. Ze zijn beide dol op leuke spulletjes, sieraden en interieurartikelen. En deze creativiteit willen zij graag delen met Westzaan.

De naam Stijlgenoten is bewust gekozen en symboliseert niet alleen hun samenwerking, maar ook de gedeelde stijl en hun verbondenheid met Westzaan. De droom is dat Stijlgenoten een plek wordt waar bewoners graag samenkomen om iets moois te kopen voor henzelf of voor een ander. Stijlgenoten gaat een breed assortiment bieden voor een betaalbare prijs. Van geboortekado’s, geurkaarsen, kindergeschenken, sierraden, tasjes, ansichtkaarten, kandelaars en droogbloemen tot kerstartikelen. Kom langs bij Stijlgenoten en laat je verrassen door het unieke assortiment en de gastvrije service.

De grote opening is eveneens op vrijdag 13 september 2024 en daarna kunt u er elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur terecht.