Midzomeravondfeest op 22 juni in Westzaan

Stel je een mooie zomeravond voor op een Frans dorpsplein. Onder de bomen staan lange tafels met borden en glazen klaar voor een groot dorpsfeest. En stel je nu eens voor dat zo’n dorpsfeest in Westzaan wordt gehouden. Daar wil je toch bij zijn!

Dat kan op 22 juni, want dan organiseert het bestuur van ’t Reghthuys een Midsummernight Barbecue op het plein voor het gebouw. Voor iedereen in Westzaan, van de Overtoom tot de Middel. “Hoe gezellig is het om met elkaar te eten en te drinken en zo de zomer in te luiden,” zegt Joke Smit, voorzitter van het bestuur. “Het plein voor ’t Reghthuys leent zich er goed voor, het is het hart van het dorp.”

Al is het een barbecuefeest, ook vegetariërs zijn welkom. Claudia van Catering van Clau bereidt ter plekke drie menu’s: met hamburger, kipsaté en een vegetarisch alternatief. Daarbij rauwkost en frites. Voor een extra feestelijke sfeer zorgt zanger en muzikant Mark Enthoven. Hij zingt chansons, liedjes uit de Jordaan en alles daar tussenin.

Wie wil komen eten, moet wel van tevoren reserveren. Wie alleen iets wil komen drinken, kan gezellig aanschuiven. Omdat er drank wordt geschonken, is het alleen voor mensen boven de 18 jaar. Er is ruimte voor maximaal 150 mensen. Het begint om half zeven en eindigt uiterlijk om half 12. Kom dus met je vrienden, familie, buren, voetbal- of korfbalteam en maak er met elkaar op 22 juni een gezellige avond van.

Waar: Op het plein voor ’t Reghthuys
Wanneer: 22 juni, vanaf half 7
Kosten: 17,50 voor een menu

U kunt ook reserveren via onderstaand formulier. U kunt een berichtje naar tickets@regthuyswestzaan.nl sturen bij vragen.