Fiets een rondje Westzaan – Oostzaan!

Zondag om 11 uur geven de burgemeesters Hamming (Zaanstad) en Polak (Oostzaan) het startschot voor Westzaan meets Oostzaan. West- en Oostzaan hebben namelijk best wel wat gemeen: een Grote kerk, een Kerkbuurt, een Kerkstraat en een lange lintbebouwing van noord naar zuid. Beide dorpen zijn bovendien omgeven door natuurgebieden alwaar je prachtig kunt varen, schaatsen en . . . fietsen! We hebben dan ook een schitterende fietstocht uitgezet voor iedereen die van doortrappen houdt. Een prachtig rondje van Westzaan-Oostzaan-Westzaan (of natuurlijk andersom).

U fietst dit rondje op eigen gelegenheid, maar het leukst is het natuurlijk om u te laten uitzwaaien door de burgemeesters, om 11 uur zondag bij de grote kerk van Westzaan!

U kunt hieronder een routebeschrijving vinden en het kaartje. Misschien wilt u in ruil hiervoor een kleine donatie doen via de QR-code. Alles voor de reparatie van ons schitterende Reghthuys!