Trouwen

trouwen het reghthuys westzaan

’t Reght Huys  is aangemerkt als officiële trouwlocatie van de gemeente Zaanstad.

Het pand stamt uit 1781 en straalt een grandeur en voornaamheid uit die past bij een huwelijkssfeer. De monumentale entree biedt een uitstekende mogelijkheid voor het fotografisch vastleggen van het bruidspaar en haar gasten. De trouwzaal van ’t Reght Huys is geschikt voor ruim 50 personen.

Voor beschikbaarheid kunt u in onze agenda kijken.

De gemeentelijke regelingen zijn met ingang van 01-01-2018 veranderd.

Kiest u ‘t Reght Huys als trouwlocatie, dan dient u een formulier “verzoek aanwijzen vrije locatie” in te vullen. Een model voor ’t Reghthuys Banne Westzaan is bij ons verkrijgbaar en kunt u downloaden.

Kies voor Pdf-document of  Word-document

Dit formulier vult u in en dient door ons mede ondertekend te worden; daarna kunt u zich met het door u en ons getekend exemplaar melden bij de gemeente Zaanstad.

Adres: Gemeente Zaanstad, afd. Burgerzaken, Stadhuisplein 100, 1500 MZ Zaandam, tel.14075. Dit kan ook aan de balie van Burgerzaken of via https://www.zaanstad.nl

In de legeskosten die u aan de gemeente verschuldigd bent zijn geen kosten meer voor de huur van de accommodatie en de “bodediensten” opgenomen. Deze huur dient u aan ons te voldoen.

De kosten voor de huur en diensten ten behoeve van het sluiten van een huwelijk in ons monumentale gebouw bedragen op werkdagen € 300, -. Op zaterdagen € 500,-

Gemeentelijke leges

Comments are closed.